Лікування зубів в Лубнах! Особливості та переваги

Лікування зубів в Лубнах! Особливості та переваги

Реклама

У кабінеті «Стоматологія» працюють два лікаря вищої категорії.

zubi 08032024 3Один з них щелепнолицьовий хірург Віктор Васильович Скорик, який має стаж більше 30 років. Починав працювати в Лубенській стоматологічній поліклініці. Зараз вийшов на пенсію, продовжує лікувальну практику приватним прийомом. Займається хірургією. На його рахунку багато складних випадків з атипового видалення зубів, в тому числі зубів мудрості, видалення звичайних зубів, резекції верхівки коренів. Як правило, при таких складних операціях, пацієнтів направляють на лікування в Полтаву, бо це пов’язано з оперативним втручанням розрізами, ушиванням. А Віктор Скорик робить це в Лубнах.


Другий – лікар вищої категорії Едуард Олегович Ровний. Це терапевт. Він займається лікуванням, відбілюванням зубів, зняттям зубних відкладень, реставрацією зубів. Має стаж роботи понад 10 років. Не випадково одним з переваг кабінету «Стоматологія», його ноу-хау є лікування зубів мудрості. Не кожен спеціаліст береться їх лікувати, бо зуби мудрості знаходяться доволі далеко в ротовій порожнині. Вони потребують більше зусиль і часу для лікування, тому легше іноді порадити пацієнту їх видалити. А це через роки порушує зубний ряд, призводить до певних змін. Тут лікують складні випадки тому, що у лікарів на першому місці стоїть не бізнес, не заробляння грошей, не бажання відмахнутися від пацієнта, а здоров’я людини. Працює головний принцип: не нашкодь. Пацієнт іноді приходить і каже: я хочу оте й оте. Лікарі ніколи не йдуть на поводу у пацієнта. Вони попереджають про наслідки необдуманих дій: оце зробимо отак і отак, а цього не будемо робити. Тому що через 2, 5, 10 років неправильне рішення може стати причиною тих чи інших захворювань зубів і навіть їх втрати. plan 08032024 1
Лікування здійснюється на сучасному стоматологічному обладнанні. Співпрацюють з перевіреними фірмами як «Ортодонтекс», «Віола». У них закуповують медикаменти і витратні матеріали.
Як театр з вішалки, так кабінет «Стоматологія» розпочинається з крісла адміністратора. На цій посаді працює дипломований психолог. Він допоможе пацієнту побороти страхи, заспокоїтися, підготуватися до прийому.
Головне людині пояснити, розповісти. Адже розуміння дій лікаря – це перший крок до довіри і успішного лікування.
У кабінеті існує попередній запис за телефоном +38 (050) 801-97- 44, за яким можна домовитися про прийом у зручний для вас день і час. Адже це пов’язано часто з графіками роботи пацієнтів, тими чи іншими можливостями. Багато приїздять без запису, або здалеку, з сіл, тому для таких випадків завжди намагаються залишати якомога більше часу між прийомами, щоб максимально зробити все в один день або встигнути прийняти пацієнта з больовим синдромом чи складним випадком поза чергою. При необхідності стоматологічний кабінет працює на вихідних.
Профілактичний огляд ротової порожнини здійснюється безкоштовно. Крім того ведуться спеціальні зошити, куди записують результати тих чи інших маніпуляцій, амбулаторні картки. І навіть якщо людина була на прийомі років 10-15 тому, тут можуть відкрити картку і сказати, який зуб лікувався, на який постановлено пломбу, здійснено протезування або видалення і т.д.
Є послуги, які у кабінеті «Стоматологія» не надають, але завжди рекомендують, до якого лікаря звернутися, якщо це потрібно пацієнту. Віктор Скорик підтримує постійний зв’язок зі щелепно-лицьовим відділом клініки у Полтаві і коли люди потребують оперативних втручань, які проводяться саме там, він телефонує, домовляється про прийом. Тобто своїх пацієнтів не залишає, інформативно супроводжує їх. У випадку, коли пацієнт не має можливості залишитися в клініці 5-7 днів на лікуванні, лікар після повернення його в Лубни надає післяопераційні послуги.

Олександр МІЩЕНКО

Календар свят

Липень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
День архітектури україни. Іменини Дем'яна.
234
День Національної поліції України.
Іменини святкує Марта.
56
Всесвітній день поцілунку.
7
891011
Іменини Ольги.
121314
15
День українських миротворців.
Іменини Володимра.
16
День бухгалтера в Україні.
17
Іменини святкує Марина.
181920
Іменини святкує Ілля.
21
222324
Іменини святкують Христина, Борис, Гліб.
252627
День медика.
28
Хрещення Київської Русі-України (День державності).
2930
Міжнародний день дружби.
31    

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!